Haňulko,chlámu se jaxviňa...kuře na paprice,problémovýho Čiňana a nepraktickou Němku určitě dostanou...takovou
dobrotu tam u nich určitě jejich mamky neklohní,budeš první:-)) a tím pádem nejlepší :-)).Teď tak
přemýšlím...za mých mladých let, koleje Pod Palačákem byly super nový a moderní, ale vaření na "takový
úrovni" by tam nešlo zrealizovat,chleba ze sádlem a s cibulí bylo max,co jsme po pivku v hospůdce
"Na čtverci" zvládli...držím Ti palce, kuchařinko a pak písni,co jako oni na to,ju? :-))
Odpovědět na tento příspěvek
Vaše jméno: *
Vaše heslo: *
Váš e-mail:
Předmět: *
Text zprávy: *
Zasílat odpovědi na výše uvedený email
SPAM test - vyplňte toto pole součtem níže uvedených čísel:
* - povinný údaj * - heslo zadejte pouze pokud máte zaregistrovanou přezdívku